Aida Sue

Dapatkan Koleksi Naelofar Hijab ‘Pretty Women’ Eksklusif Hanya Di 11Street MY!

screen-shot-2016-10-28-at-6-59-48-pm

Baru-baru ini 11Street Malaysia telah berkolaborasi dengan jenama tudung paling popular di Malaysia iaitu Naelofar Hijab dengan mengeluarkan koleksi terbaru Naelofar Hijab - ‘Pretty Women’! Saya yakin sudah pasti peminat setia Naelofar Hijab sudah tidak sabar untuk mendapatkan koleksi edisi terhad ini di laman web 11street.my! Sinonim...

Artikel Penuh

Dr Ko Skin Specialist Fotona 4D Facelift & Snoring Laser Treatments — Does It Hurt?

whatsapp-image-2016-09-22-at-11-21-22-am

Hello all! Sooooo earlier this week, i’ve been invited to Dr Ko Specialist Medical Centre on the launching of Fotona Laser Treatments. It’s my first time actually met Dr Ko in person. Baik hati, soft spoken and humble. Biasanya saya tengok poster beliau je di tepi jalanraya, billboard besar di seluruh Malaysia. Rasa best juga sebab ini...

Artikel Penuh

Terapi Wajah Agar Kekal Awet Muda Dengan “The Therapy” THE FACE SHOP

SAMSUNG CSC

Kalau lihat di kaca TV penyanyi atau artis KPOP ni, semuanyaaa cantik-cantik belaka. Ya kita tahu ramai antara mereka yang membuat pembedahan kosmetik untuk cantik, tapi apa rahsia ramai orang Korea Selatan pun cantik-cantik? Takkanlah semua pun buat aesthetic surgery kan? Dah tentu produk kecantikan mereka pun berkualiti dan dari bahan yang...

Artikel Penuh

Nak tambah rezeki? Amalkan at least 1 amalan penambah rezeki ini.

tips-kekayaan-4-amalan-rezeki-melimpah-ruah

Assalamualaikum gais, Harini kita nak kongsi pasal rezeki. Rasanya memang tahun ni terasa dia punya tekanan hidup disebab semua harga barang naik, harga minyak naik, darah naik.. eh. Disebabkan saya ni golongan middle class dan bukan orang yang alim-alim, saya pun kadang-kadang ada juga berjiwa pasrah dengan semua benda yang menekankan kepala dan...

Artikel Penuh

Product Review & Beauty Treatment Workshop by La Colline Swiss Riviera & Sasa Malaysia

IMG_2485

Hi Assalamualaikum, A lot of things happened in this short span of time. Kalau nak cerita semua benda, tak dan lah. tapi alhamdulillah, I got married last 2 weeks ( benda yang saya sendiri pun tak terjangka haha ) and saya juga berkesempatan ke Beauty Workshop La Colline di outlet Sasa KLCC. Ofcourse busy-busy pun, saya kenalah juga spend masa...

Artikel Penuh