Aida Sue

Product Review & Beauty Treatment Workshop by La Colline Swiss Riviera & Sasa Malaysia

IMG_2485

Hi Assalamualaikum, A lot of things happened in this short span of time. Kalau nak cerita semua benda, tak dan lah. tapi alhamdulillah, I got married last 2 weeks ( benda yang saya sendiri pun tak terjangka haha ) and saya juga berkesempatan ke Beauty Workshop La Colline di outlet Sasa KLCC. Ofcourse busy-busy pun, saya kenalah juga spend masa...

Artikel Penuh

Iftar Serba Pink – Pink by Pure Beauty Party by Watsons Malaysia

featured

Assalamualaikum, Sejak start puasa tahun ni, saya memang jarang sangat makan buffet. Kalau dulu masyaAllah, belum bukak penutup tray buffet tu, saya orang pertama yang beratur. Macamlah kalau tak beratur awal, food tu habis. Mungkin kalini rasa macam kena turunkan berat badan and nak nampak cantik sikit. Sebab sejak saya balik dari UK, berat...

Artikel Penuh

Langkawi Trip Air Asia – LILAC 2016, Jetski Island Hopping & Aktiviti Menarik Langkawi

SAM_8333

Assalamualaikum semua, Hai gaissss! Long time no seeeeee! Excited akak lepas lama tak update blog yang bersawang ni. Yes, hari ini Berjaya siapkan 3 post sebenarnya. Hihi. Kalau sebelum ini kita selalu update mengenai tips travel di luar negara, tapi hari ini kita nak juga kongsi pengalaman di Langkawi semasa kita ke LILAC 2016 hari itu dibawah...

Artikel Penuh

#stickypost Aku, Memori dan Tisu Wangian Vanilla Kleenex

kleenex-07

Sedar tak sedar, dah setahun lebih saya tinggalkan bumi Eropah. Memang rindu sangat kalau dikenangkan, dan saya bersyukur kerana diberi peluang untuk tinggal di sana selama lebih setahun. Pelbagai memori indah yang saya simpan. Ada yang sedih, ada yang manis. Bau vanilla dari Tisu Wangian Vanilla Kleenex ini mengingatkan saya dengan kenangan manis...

Artikel Penuh

Jom Meriahkan Raya Anda Dengan JAKEL!

Shopping sakan kat JAKEL  Shah Alam

Raya dah nak dekat, jadi seperti biasa jenama yang tak perlu saya perkenalkan lagi iaitu JAKEL sudah pun memulakan kempen Oh! Meriahnya Raya untuk tahun yang kedua di gedung kain mereka di serata Malaysia. Shopping sakan kat JAKEL Shah Alam JAKEL juga bermurah hati untuk memberikan 300 pasang baju melayu percuma kepada 300 orang terawal tau...

Artikel Penuh

Senangnya Nak Cantik dan Sihat Dengan Absolute 25 Premium Collagen

IMG_7502

Siapa tak nak cantik, luar dan dalam kan? Bukan cantik fizikal, cantik hati.. organ dalaman badan pun harus dipastikan untuk sentiasa sihat dan cantik jugak. Saya pernah terbaca, kalau badan dan usus banyak mengandungi toksin; perut mudah buncit, muka kusam, badan jadi lesu dan cepat letih. Ye lah, segala-galanya dalam badan ni jadi kurang lancar...

Artikel Penuh

Jualan Lelong Berganda – Wawa Zainal Lelong Tudung Eksklusif Hajra

20160504-090029.jpg

Assalamualaikum semua, Hari ini entry saya mengenai fesyen. Lama sungguh tak update pasal fesyen sebenarnya ( lately ni hanya pasal travel dan study sahaja ). Alhamdulillah, setelah settle down apa yang patut, saya berkesempatan untuk menghadiri acara Jualan Lelong Berganda tudung Hajra di Galeri Hajra mereka yang terletak di Shah Alam. Yang...

Artikel Penuh