Featured

[ Info Travel ] Indahnya Bandar Edinburgh Di Scotland – Tips Kembara

Comments (13)
  1. Najiah says:

    Assalamualaikum, nak tnye experience pegi arthur’s seat.. berapa lama amik masa nak naik n mcm mana dia pnye trail eh? Then dr arthur’s seat balik ke town mcm mana? Jln or naik public transport..boleh cerita sikit tak sebab we’re going to edinburgh this weekend

    1. aidasue says:

      hi! Arthurs seat tu boleh jalan kaki je dari Princes St. Dia atas bukit, so memang boleh nampak dari kejauhan nak pegi situ. 🙂 sangat senang tak perlu trail pun hehehe

  2. Izzat says:

    Thank you! Your post is really helpful! I can’t wait to explore Edinburgh soon! 😀

    1. aidasue says:

      Selamat kembara ke bumi Scotland! Mohon tag saya di IG kalau ada pic menarik di sana 😀 IG:Aidasue

  3. Hannan says:

    Hi…nice blog and very informative..sy nk tnya, klau travel by car, mahal tak parking di edinburg?

    1. aidasue says:

      HI! Sorry lambat reply,

      Parking kereta di UK lebih kurang aje kot dengan di Malaysia? Cuma kalau convert tu rasa sakit sikit lah nak membayarnya.

  4. farahhramli says:

    Salam! 🙂 saya terjumpa blog kak (if you dont mind) sue while looking for interesting points on London and Scotland since i’ll be going there next month. banyaaaaaaaaakkkkk nyaaaa yg menarikkkk and your posts are very very helpful! followed your ig too as an inspiration hehe 😀 may Allah bless you !

  5. jasmine says:

    assalam…nice blog ..aida . tak jemu membaca. boleh kita berinteraksi melalui email..nk dptkan sedikit info travel ke scotland.

  6. Hashim Man says:

    Salam hormat,

    Blog yang sangat informative dan berguna tips dengan tips dan maklumat mengenai Edinburgh.

    Terima kasih,

  7. RUZLY says:

    RASA RUGI MASA KE LONDON DULU TIDAK DIRECT KE SCOTLAND

    BUT, INFORMASI AWAK SANGAT BERGUNA.

    MAYBE NEXT YEAR OR 2018 SAYA AKAN KE SANA SEMULA..

  8. Sofia says:

    Hai aidasue..trip ke scotland sy feb2017 ni nak bawa baby..any location yg xbole bawa stroller? (Ada tangga + limited flat surfaces)
    Blog sgt informative
    Thanks!

  9. Komeng says:

    Salam…
    Sye bercadang utk bagpack ke sana…selama 7 hari..ada x apa2 cadangan selama itu..tq

  10. Hi friends, good article and good urging commented at this place, I am actually enjoying by these.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

İstanbul escort - izmir escort - izmir escort -

Meritroyalbet

- casinomavigiris.club - betgarantigiris1.com -
baysanslicanli.com
-

lavivabets.com