Aida Sue

Jetaine Amazeing Promo – Jom menang hadiah dan wang tunai!

Leaflet (F)
Kali ini saya nak kongsi sikit mengenai produk tempatan halal dan suci iaitu Shurah. Mesti ramai yang dah tahu Shurah ni memang popular terutamanya produk penjagaan badan dan produk kecantikan kan? Okay, kalau korang nak tahu, Shurah sekarang ni ada buat promosi Jetaine A-maze-ing Promo tau.  Pasti ada yang tertanya-tanya, apa tu Jetaine A-Maze-ing Promo? Nama macam gempak je, adakah aktivitinya bakal gempak juga? Jawapannya YA, memang GEMPAK. Untuk kemudahan anda, ini 6 perkara GEMPAK tentang Jetaine A-maze-ing Promo: IMG_0834

Jetaine A-maze-ing Promo 2017

  1. Promosi ini bermula 15 Mac hingga 15 Mei 2017. Jangan lupa tandakan di kalendar anda, kalau tidak nanti melepas!
  2. Anda cuma perlu membeli barangan Shurah bernilai RM20 ke atas, dan kemudian anda layak menyertai pertandingan dan menang hadiah menarik dari Shurah sepanjang promosi ini.
  3. Antara aktiviti yang anda boleh disertai adalah ‘INSTANT REWARD‘ di mana anda boleh terus memenangi salah satu dari tiga jenis hadiah istimewa yang disediakan, dengan syarat, harus bermain permainan A-MAZE-ING GAME terlebih dahulu. Alah, kacang je kan?Labyrinth
  4. Kalau anda ingin memenangi wang tunai berjumlah RM100, caranya sangat mudah. Sertai Photo Contest selepas anda membeli produk Shurah, pakai props #AmazeingPromo yang disediakan, ambil gambar anda dengan gaya paling meletop atau kreatif sekali dan muatnaik di laman Facebook. Jangan lupa letak hashtag #amazeingpromo! Gambar paling kreatif dan menarik akan diisytiharkan sebagai pemenang!shurah-selfie
  5. Mungkin juga anda segan, tak mahu masuk contest #AmazeingPromo tapi tetap nak memenangi hadiah. Bolehkah? Jawapannya, tentulah BOLEH! Apa yang anda perlu lakukan adalah beli barangan Shurah dengan nilai lebih dari RM70, RM100 atau RM150. Bagi pembeli yang berbelanja  lebih RM70, anda layak mendapat beg Nylon Foldable eksklusif. Pembelian RM100 ke atas pula melayakkan anda mendapat botol 400ml beserta pouch, dan pembelian RM150 ke atas, anda pula boleh bawak balik payung. Memang sesuai sangat dengan musim hujan sekarang.
  6. Nak kahwin dan nak cari produk kecantikan untuk dijadikan hantaran? Nak hadiahkan sesuatu untuk isteri atau teman wanita? Atau nak ada barangan kecantikan Shurah pada harga murah kaw kaw? Kami sarankan anda membeli Pek Promosi Shurah yang akan dijual mulai 15 Mac hingga 15 Mei 2017. Lepas dari tarikh tu, tak dapatlah harga promosi! Macamana? Seronok kan? Simpan tarikh 15 Mac hingga 15 Mei 2017 dalam kalendar anda, dan jangan lepaskan peluang menyertai Jetaine A-maze-ing Promo ini.
 

Senarai outlet terlibat sepanjang bulan April dan May 2017

  • UTARA : Minat Kampar, TF Tapah, TF Tg Malim, TF 1 Teluk Intan, TF 2 Teluk Intan, The Store Teluk Intan, Billion Lumut, The Store Sitiawan, TF Seri Manjung, Rapid Sri Manjung, Billion Pantai Remis, Billion Seri Iskandar, The Store Kampar road, The Store Onn Jaafar, TF Botani, TF Batu Gajah, Billion Mart Jelapang, Billion Gunung Rapat, TF Sg. Siput, TF Gerik, Jimat Kuala Kangsar, The Store Kamunting, The Store Taiping Jaya, Longwan Guar Cempedak, Longwan Alor Setar, TSC Parit Buntar, Billion Prai, Longwan Baling, Sunshine Farlim, Yawata Jitra, Pacific Alor Setar Mall, Gmart Sungai Petani, Cmart 5 Sungai Petani, Billion Sungai Petani, Cmart Changlon.
  • SELATAN: Nirwana Maju Segamat, The Store Muar, TF Muar, Astaka Muar, Melaka Mall Family Store, Jasin Point Family Store, The Store JB, The Store Sentosa, The Store Pandan, The Store Johor Jaya, Pacific Kluang, Wellward Parit Raja & Nirwana Batu Pahat, The Store Seremban, TMG Jeruplo Bahau, Billion Bahau,
  • SENTRAL: TF Sg. Besar, Billion Port Klang, The Store Paragon Ampang, GUS Bukit Beruntung.
  • PANTAI TIMUR: Pantai Timur Hypermarket, Billion Kota Bharu, Nirwana Kota Bharu, Aneka Tanah Merah, Pantai Timur B. Bunga, Pantai Timur Kuala Besut, PKT Kuala Besut, TF Jerantut, Tunas Manja Jerantut 1 & 2, TF K. Hiper, TF Mentakab, TMG Sg Isap, Tunas Mas Kuantan, TMG B/Setangkol, Pantai Selamat IM, TMG Transit Point, Pantai Selamat M2, Sabasun1, Hock Kee Seng, Nirwana Kuala Terengganu, Nirwana Kemaman.
2017-04-04-PHOTO-00000398  2017-04-04-PHOTO-00000395 2017-04-04-PHOTO-00000394

Nak beli produk Shurah secara online?

Boleh saja. Kalau anda tak ada masa nak berkunjung ke outlet yang saya senaraikan kat atas ni, anda boleh je beli produk Shurah secara dalam talian di sini: http://www.jetaine.com/product-category/shurah/shurah-body-care/ Screen Shot 2017-04-24 at 8.59.15 AM Mudah kan? Semuanya di hujung jari!

Untuk maklumat lebih lanjut  layari laman web Shurah Malaysia dan follow mereka di laman Facebook rasmi mereka okay?

About author Lihat semua post

aidasue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *